Zadali jste špatně Vaše přihlašovací údaje! OK Nová registrace Zapomněl/a jste heslo?
SKÚTRY, MOTORKY
ČTYŘKOLKY
NÁHRADNÍ DÍLY
TUNING
OBLEČENÍ A
DOPLŇKY

Kliková hřídel Stage6 R/T MK II - Piaggio

Kliková hřídel Stage6 R/T MK II - Piaggio

Speciální závodní kliková hřídel od Stage6 R/T s označením MK II byla vyvíjená ve spolupráci s italským týmem 2Fast a zároveň je tím nejlepším z řady S6. Plnokovová kliková hřídel je dokonale vyvážená díky přesným vložkám z lehkého kovu, které přispívají k nárůstu výkonu až o 0,5 koně se zvýšeným rozsahem otáček. K vylepšení došlo také u hřídele variátoru, kdy se zvětšil průměr z 18 na 20 mm. U verze pro motor Piaggio je v balení i ozubené kolečko pro pohon vodní pumpy a matka variátoru. Je také vyřešen problém s nevyhovujícím závitem pro matku variátoru, kde byla velikost zvětšena z 10mm na 12mm.

Tento produkt již nelze objednat
Kód zboží : S6-7914003

Montáž klikové hřídele spočívá v demontáži hlavy a válce motoru a pak následném rozpůlení kártru. Před rozpůlením kártru je zapotřebí demontovat z kártru všechny matky, šroubky a příslušenství jakož je startér, variátor, volnoběžka startéru, dobíjení, olejové čerpadlo, vodní čerpadlo a spousta dalších součástek dle typu motoru. Po odmontování všech šroubů na kártru můžete kártr rozpůlit a to pomocí stahováku. V žádném případě si nepomáhejte šroubováky, noži, kladivy a dalšími nástroji, kterými byste mohli poničit kártry. Po rozpůlení kártru je zapotřebí odstranit zbytky těsnění na dosedacích plochách kártrů tak, aby byly perfektně čisté. Stará ložiska jsou potřeba vždy při výměně klikové hřídele nahradit za nová.
Montáž klikové hřídele probíhá v opačném postupu jak demontáž, při montáži je zapotřebí mít vše perfektně čisté a nejlépe i vyfoukané vzduchem. Kártr je potřeba opatřit tenkou vrstvou nového těsnění určené pro spojování kártrů motoru. Montáž klikové hřídele se provádí pomocí speciálních natahováků. V žádném případě neprovádějte montáž pomocí lisu nebo kladívka či dalších pomůcek (pro montáž klikové hřídele jsou vždy zapotřebí speciální přípraky), v opačném případě by mohlo dojít k poničení klikové hřídele nebo ložisek.
Výměnu klikové hřídele doporučujeme svěřit odbornému a vyškolenému servisu, který má na tyto opravy dostatek nářadí a zkušeností.

  • Váha 1295 gr
  • Pístní čep 12 mm
  • Zdvih 39,3 mm
  • Délka ojnice 80 mm
  • Ložisko pístního čepu 12x17x15 mm
Sada ložisek Stage6, železná klec - Piaggio

Sada ložisek Stage6, železná klec - Piaggio

1 045 Kč
Na objednávku Informace o dostupnosti
Informace o dostupnosti:

V případě objednání tohoto produktu Vás po prověření dostupnosti u dodavatele budeme informovat o termínu dodání zboží.

Sada ložisek Stage6 R/T teflon - Piaggio

Sada ložisek Stage6 R/T teflon - Piaggio

Tento produkt již nelze objednat
při objednávce nad 1 500 Kč věrnostní body si můžete převést na slevový kupón
Technické specifikace daného produktu se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky produktů mají pouze informativní charakter. Běžná cena znamená výrobcem/dodavatelem doporučená koncová cena.